Náš Tím v sezóne 2023

mar 24, 2023 | Preteky do vrchu

Tím BRPMOTORSPORT sa v sezóne 2023 predstaví na európskych okruchoch aj pretekoch do vrchu


Vážení športoví priatelia,

Otvorenie novej sezóny pretekov automobilov do vrchu odštartujeme 1.4.2023 na Slovakia Ringu podujatím „MSR PAV Slovakia Ring“, kde sa predstavíme s našimi novými pretekárskymi špeciálmi Hyundai i30 N TCR a Hyundai i30 N EVO1. Momentálne koncentrujeme všetko svoje úsilie na vstup do novej pretekárskej sezóny, kedy sa usilovne pripravujeme na prvé tohtoročné preteky testovaním takmer kompletnej tímovej pretekárskej techniky.

Vo farbách tímu BRPMOTORSPORT sa premiérovo predstaví aj ambasádor nášho tímu a reprezentant Slovenskej republiky Maťo Homola. Na ďalších pozíciách sa predstavia naši jazdci bratia Milan a Miloš Pokorný. Veríme, že sa nám podarí v silnej konkurencii vybojovať popredne priečky a naštartovať tak úspešnú sezónu 2023. Podľa vyjadrení našich jazdcov sa môžeme tešiť na zaujímavé súboje na trati.

„Veľmi sa tešíme najmä na Slovakia Ring, kde sa predstavíme pod farbami nového tímu. Budeme sa tešiť na úžasné podujatie za podpory motoristických fanúšikov, ktorí vždy vedeli vytvoriť výbornú atmosféru a veríme, že prídu v hojnom počte“

Aktuálna sezóna automobilových pretekov do vrchu potrvá od začiatku apríla do prvej polovice septembra. Na pláne je celkovo deväť pretekov. Veríme, že na každom podujatí sa zúčastní veľký počet športových fanúšikov.

X